• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Otvorena izložba fotografija ”Šuma okom šumara”

Dani Josipa Kozarca, koji se održavaju u okviru programa obilježavanja Dana općine Lipovljani, započeli su, kao i niz proteklih godina, svečanim otvorenjem izložbe fotografija ”Šuma okom šumara”. Svečanost otvorenja održana je u petak, 17. ožujka, u spomen sobi Josipa Kozarca, na katu Narodne knjižnice i čitaonice u Lipovljanima.

        Sve goste i učesnike Dana Josipa Kozarca, na početku svečanog otvorenja izložbe, pozdravio je Josip Krajči, predsjednik Organizacijskog odbora Dana Josipa Kozarca u Lipovljanima. Prigodnim riječima goste je pozdravila i Marita Štelma, ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Lipovljani. O povezanosti šumara i Lipovljana, kratko je govorio Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća, a sve goste pozdravio je i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani.

        Na kraju svečanog otvorenja, o nastanku i tradiciji izložbe fotografija ”Šuma okom šumara”, govorio je Ivan Krajačić, predsjednik Hrvatskog šumarskog društva, koji je izložbu fotografija i otvorio.

        Ove godine na izložbi ”Šuma okom šumara” izloženo je 96 fotografija šumara iz cijele Hrvatske, što je gotovo kompletan postav zdanje izložbe fotografija hrvatskim šumara.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content