• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uz dječju priredbu, Djed Mraz podijelio poklone u Piljenicama

Vrlo lijepu dječju priredbu, s podjelom darova za djecu, organizirali su Područna škola i Mjesni odbor Piljenice. Tako je blagdansko vrijeme iskorišteno za zajedničko druženje i darivanje djece u Piljenicama, uz gotovo polusatni prigodni program učenika Područne škole Piljenice.

        Svih 9 učenike piljeničke Područne škole sudjelovalo je u dječjoj priredbi, koju su s njima uvježbali učitelji Tatjana Dlouhi i Dario Ptičak. Za svu djecu iz Piljenica i njihove roditelje, predstava je odigrana u Društvenom domu, nakon čega je u organizaciji članova Mjesnog odbora Piljenice, dočekan Djed Mraz i Baka Mraz, koji su svima podijelili prigodne poklone. Tom prilikom većina djece htjela se fotografirati s Djedom Mrazom, ali neki su ga po prvi puta sreli uživo, pa se baš i nisu željeli fotografirati s ‘gostima sa Sjevernog pola’.

        Nakon pjevanja i pričanja s Djedom Mrazom i Bakom Mraz, na zajedničkom druženju roditelji i djece, svi su počašćeni kolačima i sokom. Učitelji Područne škole zahvalili su Mjesnom odboru Piljenice na osiguravanju poklon paketa za svu djecu, te na organiziranju dolaska Djeda Mraza. Sve zajedno, s dječjom priredbom, učinilo je najljepši program ovogodišnjeg blagdanskog darivanje djece na lipovljanskom području.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content