• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Predani darovi učenicima slovačkog jezika

Učenici slovačkog jezika u Osnovnoj školi Josipa Kozarca i Područnoj školi u Piljenicama, darivani su, tradicionalno, uz blagdan sv. Nikole. Zbog rasporeda predavanja, darivanje je održano u četvrtak, 8. prosinca, u prisustvu Jelene Dejanović, učiteljice slovačkog jezika.

        Predsjednik Matice slovačke Lipovljani, Josip Krajči i članica Upravnog odbora MS, Marita Štelma, donijeli su darove, koje je ove godine za sve učenike osiguralo Vijeće slovačke manjine općine Lipovljani. Podijeljeni su ”slatki” paketi, ali i kompleti didaktičke opreme koji će pomoći pri učenju slovačkog jezika.

        U matičnoj školi u Lipovljanima i u Područnoj školi u Piljenicama, ukupno 25 učenika, u tri grupe, uči slovački jezik, što je najveći broj učenika, među učenicima manjinskih jezika koji se uče u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima. Članovi Matice slovačke i učiteljica Jelena Dejanović, pohvalili su sve učenike na trudu i zalaganju, zaželjeli su im uspješan završetak ovog školskog polugodišta i sretne božićne i novogodišnje blagdane.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content