• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Dodijeljene 4 nove studentske stipendije

Općina Lipovljani, od ove studenske godine stipendirat će još četvero studenata iz Lipovljana, s mjesečnim iznosom stipendija u visini 700 kuna. Ugovori sa studentima potpisani su u petak, 25. studenog i 2. prosinca, kako su studenti mogli doputovati na potpisivanje, a isplata mjesečnih stipendija kreće od početka prosinca ove godine.

        Na raspisani javni natječaj za dodjelu stipendija Općine Lipovljani, ove godine javilo se 6 studenata. Nakon bodovanja, dodijeljene su četiri stipendije. U ime Općine Lipovljani, Nikola Horvat, načelnik općine, potpisao je ugovor sa studentima o dodjeli stipendije u općinskoj vijećnici.

Stipendije su dodijeljene Marku Vitkoviću iz Lipovljana, studentu prve godine Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, smjer mehatronika i robotika, Ivanu Milinoviću iz Lipovljana, studentu treće godine Fakulteta elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, smjer računarstvo, Filipu Hrmo, studentu treće godine Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, konstrukcijski smjer i Manueli Sopić iz Lipovljana, studentici treće godine Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, smjer rani i predškolski odgoj.   

Nakon potpisanih ugovora općinski načelnik pružio je podršku studentima na odabiru fakulteta, čestitao na dosadašnjim položenim ispitima i zaželio dobar nastavak i uspješan završetak studiranja.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content