• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Ekipa UDVDR iz Lipovljana pobijedila u Velikoj Ludini

Članica Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, Ogranak Lipovljani, Melita Mihalić, kao glavna kuharica, u ekipi u kojoj su još bili, Željko Pogačić, Tomislav Stajčić i Milenko Liščinski,  osvojila je prvo mjesto u Velikoj Ludini, na natjecanju ratnih veterana, u kuhanju kotlića. To je, nakon dužeg vremena, ponovo osvojeno prvo mjesto Lipovljanaca, u nekom od natjecanju, među udrugama članova ratnih veterana.

        Članovi lipovljanskog ogranka UDVDR-a, sudjelovali su na tradicionalnom turniru ratnih veterana u Velikoj Ludini, u nedjelju, 25. rujna, povodom Dana branitelja općine Velika Ludina. Među ostalim natjecanjem prisutnih udruga ratnih veterana, članovi lipovljanskog ogranka, kuhali su gulaš u kotliću. I skuhali su ga, po ocjenama žirija – najbolje.  Za takav rezultat trudili su se svi članovi ove 4-ročlane ekipe, na čelu s glavnom kuharicom Melitom Mihalić.

        Ekipa UDVDR, Ogranak Lipovljani, od domaćina UDVDR-a Velika Ludina, nagrađena je Priznanjem. Prvo mjesto u kuhanju kotlića osvojili su ispred drugoplasirane ekipe UDVDR Donja Stubica i trećeplasirane ekipe UDVDR Velika Ludina. U ostalim turnirskim igrama ratni veterani iz Lipovljana nisu bili tako uspješni.

DS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content