• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Natječaj za izvrsne studente iz ruralnih područja Hrvatske

Poslovni dnevnik i Večernji list, u suradnji i na inicijativu Središnjeg državnog ureda za demografiju, u sklopu projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj pokrenuli su novu kategoriju Izvrsni u Hrvatskoj čiji je cilj motivirati mlade izvrsne studente iz ruralnih područja da ostanu u Hrvatskoj i u domovini grade svoju budućnost. Ovime se šalje poruka i daje  doprinos i prilika da mladi prepoznaju i ostvare koristi koje im se nude ostankom u domovini po završetku obrazovanja.

U natječaju mogu sudjelovati svi izvrsni studenti iz ruralnih područja Hrvatske, a najbolji će osvojiti potporu u vrijednosti 20.000,00 kuna (koju će ostvariti u mjesečnim ratama tijekom 2023. godine.).

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je napisati motivacijsko pismo na temu „Zašto ostajem u Hrvatskoj“ i uvjeriti stručni ocjenjivački sud da ste upravo Vi savršen predstavnik nove kategorije „Izvrsni u Hrvatskoj“ poznatog projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj.

Uvjeti sudjelovanja:

Studenti koji žele aplicirati za novčanu potporu koju dodjeljuje Poslovni dnevnik dužni su putem prijavnog obrasca dostaviti:

– potvrdu o prebivalištu

– presliku ocjena u prošloj akademskoj godini

– motivacijsko pismo na temu „Zašto ostajem u Hrvatskoj“ (maksimalno 2 kartice teksta)

Sve informacije o prijavi dostupne su na POVEZNICI

Rok: 30.9.2022.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content