• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

„Iskrice“ osvojile dva zlata na Inter Dance Festu u Sarajevu

Plesno-navijačko-akrobatski klub ,,Iskrice“ iz Lipovljana sudjelovao je na Inter Dance Festu u Sarajevu. Inter Dance Fest je festival plesa u kojem sudjeluju plesači različitih plesnih stilova. Ove godine događaj se održavao od 1. do 3. travnja u Hotelu Hills, a na Inter Dance Festu predstavilo se 18 zemalja s 423 plesne kategorije. Naše Iskrice natjecale su se u cheerleading kategoriji, predstavljajući se s kadetskom i juniorskom cheer koreografijom pod vodstvom svojih trenerica, Viktorije Liščinski i Karle Babić.

Među mnogobrojnim sjajnim plesačima i različitim plesnim kategorijama, Iskrice su ostvarile sjajne rezultate i u Lipovljane donijele zlatne medalje. Kadetska i juniorska koreografija osvojila je 1. mjesto na Inter Dance Festu i razveselila dječja lica naših Iskrica.

Također, trenerica Viktorija i pomoćne trenerice Marta Čop i Vanessa Šašković, sudjelovale su na radionicama jazz dance kako bi obogatile svoje plesne vještine i stekle nova iskustva. Osim prekrasnih doživljaja s natjecanja, Iskrice su obišle Travnik, upoznale se s olimpijskim gradom Sarajevo i posjetile bosanske piramide u Visokom, a na kraju putovanja zlatne su Iskrice posjetile planinu Trebević. Trenerice su jako ponosne na uspjeh svojih članica, zahvalne roditeljima na velikoj podršci i ostalim članovima kluba koji su ih pratili na live prijenosu.

Aktivnosti „Iskrica“ podupire i Općina Lipovljani, s kojom je potpisan Ugovor o financiranju za 2022. godinu, u iznosu od 20.000,00 kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content