• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

U Lipovljanima održana četvrta, ovogodišnja akcija darivanja krvi

Akcijom dobrovoljnog darivanja krvi u Lipovljanima, u srijedu, 29. prosinca, Gradsko društvo Crvenog križa iz Novske, završilo je ovogodišnju organizaciju prikupljanja krvi od darivatelja s novljanskog, jasenovačkog i lipovljanskog područja. Krv se prikuplja za Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu iz Zagreba.

         Odaziv dobrovoljnih darivatelja krvi, u ovogodišnjoj zadnjoj akciji darivanja krvi, bio je jako dobar, što će u vrijeme blagdana, i sve češćeg nestanka krvi, biti od znatne pomoći. U Lipovljanima su prikupljene 52 doze krvi, a zajedno s dvodnevnom akcijom u Novskoj, prikupljeno je 216 doza krvi.

         Akcije dobrovoljnog darivanja krivi nastavit će se i u slijedećoj godini, u istim terminima, krajem ožujka, lipnja, rujna i krajem prosinca, a Gradsko društvo Crvenog križa Novska zahvaljuje svakom darivatelju na darovanoj krvi.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Rasplesana mladost njeguje baštinu svojih predaka

Dvosatnim izvođenjem pjevačkog i plesnog programa, revijom narodnih nošnji i, prije toga, mimohodom svih društava kroz centar Lipovljana, ovogodišnji ”Lipovljanski susreti” još

Skip to content