• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Promociju Zbornika “Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima” uveličali vrhunski glazbenici i vrtićanci

U Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani, u srijedu, 20. listopada održano je predstavljanje prvog Zbornika radova sa znanstveno-stručnog skupa ”Dani Josipa Kozarca u Lipovljanima”. Promociju su uveličali dvoje vrhunskih glazbenika s nekoliko točaka, te djeca iz dječjeg vrtića Iskrica.

Na samom počeku promocije, pjesmicom i stihovima posvećenim prirodi i planeti Zemlji, prisutne goste i uzvanike pozdravili su polaznici Dječjeg vrtića Iskrica iz Lipovljana. Simpatična izvedba vrtićanaca zaradila je veliki pljesak.

Ravnateljica lipovljanske knjižnice Marita Štelma, također je pozdravila prisutne goste i uzvanike. Tom prilikom je podsjetila da se nalazimo u Mjesecu hrvatske knjige, ali i u godini čitanja, pa je pozvala prisutne, ali i sve sumještane da pročitaju koju knjigu više do kraja godine. U knjigama se, naglasila je Marita Štelma, krije znanje, a znanje je moć.

S ove promocije Zbornika radova dugo će se još pamtiti i nastup glazbenog para iz Zagreba, akademskih glazbenika Ivana Jelića i Donke Spasevske, koji su svojim glazbenim nastupom na gitari i flauti, otvorili, ali i zatvorili promociju Zbornika. Završna glazbena izvedba, Balaševićeve pjesme ”Jednom su sadili lipu”, izveli su maestralno.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content