• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Nogometaši ”Slavonca” započeli prvenstvo pobjedom u višem rangu

U okviru sportskog programa ”Lipovljanskih susreta 21”, nogometaši lipovljanskog ”Slavonca”, odigrali su utakmicu 1. kola 1. ŽNL Sisak. U dobroj utakmici pobijedili su rezultatom 2:1, nogometaše ”Sokola” iz Ludine, i tako pobjedom startali u novo prvenstvo.

        Prošlu sezonu nogometaši ”Slavonca” završili su kao pobjednici 2. ŽNL, čime su se plasirali u 1. ŽNL Sisak. U toj ligi natjecat će se s još 14 ekipa, pa je pobjeda na startu odličan početak duge prvenstvene sezone.

        Za prvu utakmicu treneru Ivici Maletiću, na raspolaganju su bili igrači: Luka Fijačko, David Šakić, Ivan Sijarto, Ivan Glavurdić, Jan Marton, Leo Herić, Antonio Mihinac, Željko Podvalej, Ivan Kuharić, Tomislav Đudarić, Leo Blažeković, Boris Marinković i Antonio Dudaš.  

U međuvremenu, odigrana su još dva kola 1. ŽNL Sisak, gdje je „Slavonac“ na gostovanju protiv „Metalca“ iz Siska osvojio bod, da bi u nedjelju, 5.rujna, na domaćem terenu protiv ekipe „Sunjski“ pobijedio rezultatom 3:2.

Izvrsnim početkom sezone „Slavonac“ se nalazi na 2. mjestu tablice, sa 7 osvojenih bodova. Isti broj bodova ima i prvi na tablici, ekipa „BSK“, uz nešto bolju gol razliku.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content