• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

‘LIPOVLJANSKI SUSRETI’ OVE GODINE ODRŽAT ĆE SE OD 25. DO 27. KOLOVOZA

Imenovanjem članova Organizacijskog odbora i njegovih pododbora, i službeno su započele pripreme za ovogodišnje ‘Lipovljanske susrete’, kulturnu i turističku manifestaciju nacionalnih manjina Hrvatske, koja će se kao obnovljena manifestacija u Lipovljanima održati 8. puta za redom. Bogat trodnevni program održat će se u petak, 25., subotu, 26. i nedjelju, 27. kolovoza.

S tim datumom održavanja ‘Lipovljanskih susreta 2017.’ složili su se svi prisutni članovi Organizacijskog odbora LS-a, kao i s predloženim članovima Organizacijskog odbora. Pojedini pododbori tijekom priprema za ovogodišnje ‘Susrete’ bit će nadopunjeni novim članovima, a očekuje se i ove godine gotovo stotinjak volontera koji su vrlo angažirani na organizaciji i provedbi programa ‘Lipovljanskih susreta’, i bez kojih se trodnevna manifestacija ne bi mogla organizirati na dosadašnjoj, vrlo visokoj razini.

Odluku da se ‘Lipovljanski susreti 2017.’ organiziraju zadnjeg vikenda u kolovozu donijeli su članovi Organizacijskog odbora na prvoj ovogodišnjoj sjednici održanoj u ponedjeljak, 5. lipnja.

Općinski načelnik Nikola Horvat poželio je da i ovogodišnja manifestacija bude na razini prošlogodišnje, pa čak i bolja, i da u Lipovljane dođe još više posjetitelja nego  prethodnih godina, kada ih je bilo između 6 i 7 tisuća. Stoga je predložio članove Organizacijskog odbora i njihova zaduženja po pododborima, u koje će se još uključivati zainteresirani volonteri. Svi su prihvatili predloženo članstvo.

Nikola Horvat izvijestio je članove Organizacijskog odbora o do sada obavljenim razgovorima i pripremama za nove ‘Susrete’, te da će se i ovogodišnji Lipovljanski susreti održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

Odluka o imenovanju članova OOLS 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content