• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

BOŽIĆNI PRIJEM ZA SVE PODUZETNIKE, OBRTNIKE I POLJOPRIVREDNIKE S PODRUČJA OPĆINE LIPOVLJANI

Tradicionalno, božićno primanje za sve gospodarstvenike općine Lipovljani, ove je godine održano u utorak, 20. prosinca u općinskoj vijećnici.   Ove godine odaziv na božićni prijem bio je veći nego li i koje godine do sada, unazad 6 godina, pa su mali obrtnici, poljoprivrednici i poduzetnici popunili općinsku vijećnicu. Domaćin im je bio Tomislav Lukšić, zamjenik općinskog načelnika.

                Na početku božićnog prijema, Tomislav Lukšić je pozdravio sve prisutne gospodarstvenike i čelne ljude ustanova i u kratkim crtama izložio što je u ovoj godini ostvareno, a što se planira dovršiti ili započeti uređivati, obnavljati i izgrađivati u idućoj, 2017. godini. Općina Lipovljani svake godine ulaže milijunske iznose u izgradnju i održavanje infrastrukture, a cilj svemu je veće zapošljavanje i bolji standard stanovnika općine Lipovljani. Svima je zaželio uspješnu slijedeću gospodarstvenu godinu.

                Pred kraj prijema, sa službenog puta u Osijeku, na božićni prijem stigao je i općinski načelnik Mario Ribar, koji je kratko svim gospodarstvenicima zahvalio za uspješan rad u ovoj godini, a zaželio im je i još bolje poslovanje u idućoj, 2017. godini. Podsjetio je na mogućnosti subvencija njihovog poslovanja, koje im omogućava Općina Lipovljani i na mogućnosti proširivanja posla u poduzetničku zonu koja je smještena uz izlazno-ulazni prometni čvor na autocesti kod Lipovljana. Prometni čvor trebao bi za godinu dana biti dovršen, pa je i to prilika za proširivanje posla domaćih poduzetnika u gospodarstvenu zonu.

                Prije zajedničkog druženja, općinski načelnik Mario Ribar, zahvalio je svim poduzetnicima za suradnju s Općinom Lipovljani tijekom 2016. godine. Zaželio im je sretne božićne i novogodišnje blagdane i još više uspjeha u idućoj godini.

                Damir SMETKO 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content