• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OTKLONJENA VEĆINA NEDOSTATAKA NA KOMUNALNOJ I PROMETNOJ INFRASTRUKTURI

Članovi Vijeća za komunalnu prevenciju općine Lipovljani održali su u utorak, 20. prosinca sjednicu na kojoj su usvojili izvješća o radu Vijeća, ali i o otklonjenim nedostacima i provedenim preventivnim akcijama tijekom 2016. godine.

                Sjednicu Vijeća za komunalnu prevenciju vodio je Nikola Horvat, komunalni redar općine Lipovljani. On je vijeću podno izvješće o otklonjenim nedostacima na komunalnoj i prometnoj infrastrukturi tijekom 2016. godine.

                O poduzetim akcijama preventivnog djelovanja na području općine Lipovljani, članove vijeća izvijestio je Ivica Sarajlija, djelatnik Policijske postaje Novska. Sva planirana otklanjanja nedostataka na komunalnoj i prometnoj infrastrukturi su izvršena, a planirane preventivne akcije su provedene. Posebno je naglašen, po prvi puta ove godine organiziran, zajednički nastup policije, gorske službe spašavanja i vatrogasaca DVD Lipovljani na Danu otvorenih vrata policije.

                Članovi Vijeća za komunalnu prevenciju prihvatili su obrazložena izvješća. Na prijedlog predstavnika Policijske postaje Novska, plan i program rada ovog Vijeća donijet će na slijedećoj sjednici koja će biti krajem veljače ili početkom ožujka 2017. godine.  

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content