• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UPUĆENA JE ZAHVALA ČLANOVIMA ČASNIČKOG ZBORA

Članovi Časničkog zbora grada Novske, te općina Lipovljani i Jasenovac okupili su se na svečanom domjenku u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana. U ime općine Lipovljani, na svečanom domjenku bio je prisutan Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani.

                Od 50-tak članova Časničkog zbora, na svečanom domjenku, održanom u nedjelju, 18. prosinca, u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj, bilo je prisutno 30-tak članova. Uz njih na malu svečanost došli su i gosti iz Časničkog zbora Pakrac – Lipik, te čelnici lokalnih jedinica Vlado Klasan, gradonačelnik Novske, Damir Vidaković, zamjenik načelnice općine Jasenovac i Tomislav Lukšić iz Lipovljana.

                Sve članove i goste pozdravio je Nikola Vidaković, predsjednik Časničkog zbora. Podsjetio je prisutne na sve izvršene aktivnosti iz programa rada udruge za 2016. godinu, koje su bile vezane uz važne datume domovinskog rata. Zahvalio je gradu Novska što financijski prati njihove aktivnosti. Zahvalio je i općinama Lipovljani i Jasenovac koji su, također, financijski pomogli rad Časničkog zbora i pomogle ovo predblagdansko okupljanje.

                Sve okupljene članove Časničkog zbora grada Novske, te općine Lipovljani i Jasenovac pozdravio je i Tomislav Lukšić, zamjenik načelnik općine Lipovljani. Zahvalio im je, prije svega, na sudjelovanju u obilježavanju Dana hrvatskih branitelja općine Lipovljani, ali i na ostalom uključivanju u sjećanje na hrvatske branitelje i važne datume domovinskog rata na području općine Lipovljani. Pozvao je da se uspješna suradnja nastavi i tijekom iduće godine, a svim članovima je zaželio puno zdravlja i radosti u novoj godini.

                Nikola Vidaković govorio je prisutnim časnicima i o prijedlozima aktivnosti udruge u idućoj godini. Okupljanje časnika s područja Novske, Lipovljana i Jasenovca završilo je prigodnim domjenkom.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content