• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

USKRSNI ZEČEVI NOVA SU ATRAKCIJA PARKA U LIPOVLJANIMA

Ni kiša nije spriječila članice ‘Hrvatskog srca’, asocijacije žena Općinske organizacije HSS-a Lipovljani, da u KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAponedjeljak, 21. ožujka uljepšaju i osvježe park u centru Lipovljana za predstojeći Uskrs. Nakon niza dana pripreme, u roku od 2 sata, postavljeni su uskrsni zečeve koji su odmah postali nova atrakcija stoljetnog lipovljanskog parka.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMali i veliki uskrsni zečevi na biciklima po parku, na klupama i uz kestenje, gnijezda s pisanicama i pisanice okićene po ukrasnom grmlju, od ponedjeljka krase i inače lijep park, kroz koji dnevno prođe veliki broj Lipovljanaca. Uskrsni zečevi na biciklima vrlo su lijepo pripremljeni i dekorirani, pa daju notu zabave i mame smiješak, što ih čine velikom KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAatrakcijom za sve šetače u parku.

– Htjele smo svoje sumještane razveseliti, nasmijati i malo razvedriti u ovo predblagdansko doba, pa smo odlučile pripremiti zečeve u ljudskim situacijama – kroz smiješak je isticalo 10-tak članica ‘Hrvatskog srca’ koje su radile na postavljanju uskrsnih zečeva, gnijezda i pisanica u lipovljanskom parku.

Svaki izloženi uskrsni zec (ili zečica) u parku imaju svoju priču, koju će otkrivati sami sumještani, kroz dolazeće uskrsno vrijeme. Uloženi trud članica ‘Hrvatskog srca’ donio je novo uređenje parka, ali i veću zanimljivosti boravka u njemu, u uskrsno vrijeme buđenja novog života.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content