• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ČLANOVI UDRUGE UMIROVLJENIKA POSADILI VIŠE OD 500 MAĆUHICA U PARKU U CENTRU LIPOVLJANA

Desetak članova Udruge umirovljenika općine Lipovljani, u srijedu, 9. ožujka završilo je sadnju proljetnica u parku u centu Lipovljana, ispred Društvenog doma i Općine Lipovljani. Za sada su posadili više od 500 komada maćuhica, a željeli bi da sve sadne gredice u parku bogato cvjetaju, i tako uljepšavaju vrlo lijepi, stoljetni park, vjerojatno će zasaditi još 100-tinjak cvjetova.

Sadnju cvijeća i uređenje parka pred blagdan sv. Josipa i Dan župe, škole i općine Lipovljani, članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani započeli su početkom ožujka.

Akcija sadnje i uređivanja parka proljetnicama, poklon je Udruge umirovljenika svojim sumještanima, uz predstojeći Dan općine, a sadnice su zajednički osigurali Udruga umirovljenika i Općina Lipovljani.

Pred blagdan sv. Josipa, odnosno skorašnji blagdan Uskrsa, Udruga umirovljenika planira i druge akcije. Kao i lani, postavit će pisanicu u parku, a pripremaju i radionicu bojanja uskrsnih jaja na otvorenom.

Nakon uspješno završene sadnje cvijeća i uređenja parka u centru Lipovljana, članovi Udruge umirovljenika nastavili su se družiti uz zasluženu kavu i kolače.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content