• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

BOŽIĆNA PRIREDBA DOČARANA POKRETOM, IGROM, GLAZBOM I SVJETLOM

Dolazak Božića i završetak prvog dijela školske godine, učenici i zaposlenici Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima proslavili su božićnom priredbom, odnosno slikovito ispričanom ‘Božićnom bajkom’. Priredba je za sve učenike, ali i roditelje održana u utorak, 22. prosinca uvečer u školskoj sportskoj dvorani.

Ples pahuljica otvorio je ovogodišnju učeničku ‘Božićnu bajku’, a nastavio se plesom učenika nižih razreda osnovne škole. U programu su sudjelovali svi učenici nižih razreda iz matične i područnih škola sa svojim učiteljicama, glazbeni i pjevački zbor, plesna skupina i grupa mladih glumaca osnovne škole.

‘Božićna bajka’ ispričana je u 20-tak slika, uglavnom plesnih točaka, pojavljivanjem jaslica i zajedničkom pjesmom i dočekom Božića. Doživljaj dolaska Djeteta u jaslice dočaran je i prenijet pokretom, igrom, glazbom i svjetlom.

Božićnu priredbu pratio je velik broj gledatelja s tribina školske sportske dvorane. Bili su tu i svi djelatnici škole i njihovi gosti. ‘Božićnu bajku’ pratio je Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani i Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani.

Nakon lijepe priredbe, održan je i božićni domjenak za sve djelatnike Osnovne škole Josipa Kozarca. Predstojeće blagdane čestitali su im Mario Ribar, općinski načelnik i Mirjana Faltis, ravnateljica Osnovne škole u Lipovljanima.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content