• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

MALONOGOMETNI ‘TURNIR ULICA’ ZAPOČINJE U PETAK, 24. SRPNJA

Organizirajte ekipu bez ikakvih novčanih obveza, i prijavite je na ljetni malonogometni turnir ulica Lipovljani 2015.

MALONOGOMETNI ‘TURNIR ULICA’ ZAPOČINJE U PETAK, 24. SRPNJA

U petak, 24. srpnja, u 19:00 sati započinje noćni malonogometni turnir ulica u centru Lipovljana. ‘Turnir ulica’ igrat će se svakog petka i subote u večernjim satima, a finale i utakmica za 3. mjesto igrat će se u nedjelju, 23. kolovoza, trećeg sportskog dana ‘Lipovljanskih susreta 2015’.

Organizator, ŠNK ‘Slavonac’ očekuje prijave malonogometnih momčadi do petka, 23. srpnja u 18:00 sati kada je izvlačenje parova u CB Lupya. Ovisno o broju prijavljenih ekipa igrat će se ili liga sistem ili kup sistem. Gotovo svaka ulica u Općini Lipovljani može imati ekipu za turnir jer će igrati 5 + 1 igrač, a za nastup se prijavljuje maksimalno 12 igrača. Igrači iz onih ulica koje neće imati ekipu, mogu igrati za neku drugu ulicu, ali su tada u njihovom timu do kraja turnira, a uvjet je i da njihove ulice ili mjesta već nemaju prijavljenu ekipu.

Za igranje na turniru mogu se prijaviti svi nogometaši s područja općine, i oni koji nogomet igraju aktivnije u svojim klubovima, ali i oni koji nogomet igraju rekreativno. Zato se očekuje prijave ekipa iz svih mjesta na području Općine Lipovljani.

‘Turnir ulica’ oživjet će večernje događaje u Lipovljanima. Svakog petka i subote, a ako bude velik broj ekipa, možda i nedjeljom, igrat će se tijekom srpnja i kolovoza noćni malonogometni turnir ulica.

To je prilika da se družimo sa susjedima i prijateljima, ali i da u sportskom smislu budemo bolji od njihove ekipe.

Organizirajte ekipu, bez ikakvih novčanih obveza, i prijavite je na turnir na brojeve mobitela: 091/506-3852 (Ivica Maletić), 098/534-352 (Željko Pogačić), ili osobno u CB Lupya.

OPĆA PRAVILA MALONOGOMETNOG TURNIRA ULICA LIPOVLJANI 2015.

1-malonog.turnir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content