• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

MININOGOMETNA REPREZENTACIJA HRVATSKE GOSTOVALA U LIPOVLJANIMA

Završni dan zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ ponudio je niz zanimljivih sadržaja, prije svega finalnih utakmica, a onda i gostovanje Mininogometne reprezentacije Hrvatske. Bila je to prilika da gledatelji i ljubitelji malog nogometa uživo pogledaju igranje hrvatskih reprezentativaca u mini nogometu, ali i da se igrači lipovljanskog turnira ogledaju u igri s njima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAŠNK Slavonac Lipovljani i Organizacijski odbor malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ organizirali su prijateljsku malonogometnu utakmicu koja je doprinijela dobroj atmosferi i atraktivnosti finalnog dana 22. zimskog malonogometnog turnira. Utakmica između Mininogometne reprezentacije Hrvatske i Reprezentacije malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ bila je lijep sportski susret s dobrim nogometom, dobrim nogometnim potezima i lijepim golovima, na zadovoljstvo gledatelja.

Iako je gotovo cijelo prvo poluvrijeme rezultat bio 0:0, na kraju je pobjeda pripala Mininogometnoj reprezentaciji Hrvatske s 4:1. Iako nisu bili kompletni, prikazali su dopadljiv nogomet, a domaći igrači također su pokazali borbenost i dobru igru, bez obzira na konačni nepovoljan rezultat za njih. I ova revijalna utakmica jedan je od dokaza da se na lipovljanskom malonogometnom turniru kroz 6 dana igra dobar i zanimljiv nogomet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKako bi zahvalili za dolazak, Ivica Maletić, predstavnik ŠNK ‘Slavonac’ i Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, su pred početak utakmice čelnicima Mininogometne reprezentacije Tvrtku Močibobu, kapetanu i Bruni Alpezu, predsjedniku Hrvatskog mininogometnog saveza uručili prigodne darove. Oni su njima uzvratili natjecateljskom majicom reprezentacije.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZa Mininogometnu reprezentaciju Hrvatske igrali su: Nikola Hranić, Danijel Knežević, Dominik Išaretović, Hrvoje Šimunović, Zoran Lukavečki, Bruno Piskać, Tvrtko Močibob i Božidar Kramarić. Kapetan, koji je igrao oproštajnu utakmicu, bio je Tvrtko Močibob, a s ekipom je bio i Bruno Alpeza, predsjednik Hrvatskog mininogometnog saveza.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZa Reprezentaciju malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’igrali su: Tomislav Ilinić, Hrvoje Švarčan, Karlo Čop, Ignacije Rodić, Robert Radić, Đani Miško, Hrvoje Gelo, Domagoj Gelo, Domagoj Batković, Vedran Kristić, Dino Tesar, Mario Brlečić, Marko Filipović i Mario Milašinović.

Ovu revijalnu utakmicu, svi zainteresirani moći će vidjeti i na programu SPTV-a, koja je snimila i finalni susret seniorskih ekipa ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Lipovljanima.            (Damir SMETKO)

 

02-Futsal (2) KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content