• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NOGOMETAŠI IZ KRALJEVE VELIKE PO ČETVRTI PUTA U NIZU OSVOJILI SVOJ MEMORIJALNI TURNIR

Domaćini Memorijalnog nogometnog turnira za četvoricu poginulih i umrlih hrvatskih branitelja, igrači NK ‘Stari Grad’,  4. godinu zaredom pobjednici su Memorijalnog turnira u Kraljevoj Velikoj. U finalnoj utakmici, u nedjelju, 27. srpnja, sa 2:0 pobijedili su NK ‘Croatiu’ iz Stare Subocke, i tako još jednom osvojili najdraži kup i zadržali sjećanje na hrvatske branitelje i prijatelje, negdašnje igrače svojeg kluba.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Ovogodišnji Memorijalni turnir ‘Vitamvas-Relić-Šimec-Polaček’ igran je tri dana na igralištu na Urijama u Kraljevoj, a sudjelovalo je 6 ekipa. Igran je dopadljiv nogomet, s dosta golova, što gledatelji vole, a bez obzira na oblačno i kišno vrijeme posjećenost je bila dobra.

U petak, 25. srpnja, Memorijalni turnir u Kraljevoj Velikoj otvorili su nogometaši NK ‘Croatia’, Stara Subocka i NK ‘Slavonije’ iz Brestače. Sa 5:0 pobijedili su igrači ‘Croatie’ i plasirali se u polufinale turnira. Nakon toga igrači NK ‘Sloga Marisa’ iz Jazavice pobijedili su igrače NK ‘Libertasa’ iz Novske sa 2:0, i također se plasirali u polufinale. Treću utakmicu su odigrali domaćini NK ‘Stari Grad’ i igrači NK ‘Matija Gubec’ iz Kutine. Utakmica je završna neriješenim rezultatom 2:2, a na jedanaesterce bilo je 5:4 za goste iz Kutine. Tako su, zbog neriješenog rezultata u posljednjoj utakmici u petak i osvojenog boda, iz turnira ispale ekipe iz Brestače i Novske, koje su izgubile svoje utakmice.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                U subotu, 26. srpnja, prvu polufinalnu utakmicu odigrali su igrači NK ‘Croatia’ i igrači NK ‘Matija Gubec’. Pobijedili su igrači iz Stare Subocke s rezultatom 6:3, a u drugoj polufinalnoj utakmici domaći igrači NK ‘Stari Grad’ pobijedili su ekipu NK ‘Sloga Maris’ s 2:0. Planirana utakmica veterana nije odigrana.

Zadnjeg dana turnira, u nedjelju, 27. srpnja, najprije je odigrana utakmica za 3. mjesto. Rezultatom 6:1, treće mjesto osvojili su igrači NK ‘Sloga Maris’ iz Jazavice u dvoboju s igračima iz Kutine. Potom je odigrana prijateljska utakmica mlađih kategorija NK ‘Stari Grad’ i NK ‘Matija Gubec’, u kojoj su sa čak 9:0 bili bolji mlađahni nogometaši iz Kraljeve Velike.

U finalnoj utakmici sastali su se domaćini, igrači NK ‘Stari Grad’ i gosti iz Stare Subocke. U dopadljivoj KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAutakmici Kraljevčani su igračima ‘Croatie’ u svakom poluvremenu dali po jedan zgoditak i pobijedili s 2:0, te su tako i po 4. puta u nizu osvojili Memorijalni turnir. Jaka kiša, koja je započela tijekom finalne utakmice, na žalost, spriječila je veće slavlje i svečanost dodjele osvojenih pehara.

Za NK ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike u finalnoj utakmici igrali su: Marijan Kovačević, Slaven Artić, Denis Čavlović, Stjepan Artić, David Radinović, Kristijan Mijatović, Dejan Kovačević, Denis Kovačević, Antonijo Bartolin, Josip Špoljarić i Antonio Vidaković. Još su igrali: Toni Mladić, Tomislav Kokolek, Antun Mareković, Marko Barešić, Marijan Gostrec, Antonio Mihinac, Josip Relić, Eugen Adamović i Mijo Švaljek. Trener je bio Siniša Varga.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Za NK ‘Croatiu’ iz Stare Subocke zaigrali su: Miralem Šakonjiić, Valentino Rizvanović, Ivan Bilandžija, Velimir Artić, Alen Bilandžija, Denis Barberić, Igor Škariot, Krunoslav Zrile, Domagoj Batković, Mateo Lukić i Drago Franković. Još su igrali: Slavko Kirin, Dario Crnojević i Davor Zrile, a treneri su bili: Dalibor Bilandžija i Ivica Jagatić.

Trodnevni Memorijalni nogometni turnir u Kraljevoj Velikoj završio je zajedničkim druženje sudionika turnira i gostiju. Turnir su, kao gosti pratili: Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika Općine Lipovljani, Vlado Klasan, gradonačelnik grada Novska i Vedran Mihaljević, njegov zamjenik, te nogometni dužnosnici Nogometnog središta Novska i Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije.        (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content