• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NK ‘SLAVONAC’ OSVOJIO 2. MJESTO U PRVENSTVENOJ SEZONI 2013./14. PRVE ŽNL

Pobjedom od 3:2, u posljednjem kolu prvenstva, na domaćem terenu, nogometaši lipovljanskog ‘Slavonca’ završili su prvenstvenu nogometnu sezonu 2013./2014. s osvojenim 2. mjestom. Izuzetno uspješan rezultat plod je višegodišnjeg rada i truda uprave, trenera, igrača, ali i velike podrške sportašima od strane navijača i Općine Lipovljani.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANogometaši ‘Slavonca’ vrlo su uspješno odigrali prvenstvenu sezonu, od samo početka jesenas, osvojivši 2. mjesto nakon odigranog prvog djela prvenstva. Dobre igre nastavili su pružati i u proljeće pa rezultat nije izostao. Iduća sezona donijet će jače i teže protivnike, s obzirom na najavljenu reorganizaciju natjecanja, a gledateljima veća uzbuđenja.

Svi navijači vole pobjede, pa tako i navijači NK ‘Slavonac’. Sve više ih je na utakmicama i sve su glasniji u navijanju za svoj klub, pa su igrači i navijači, u nedjelju, 8. lipnja, nakon pobjede i osvojenog 2. mjesta zajednički proslavili uspješnu sezonu.                        (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content