• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

PRIPREMLJEN PRVI OVOGODIŠNJI REBALANS OPĆINSKOG PRORAČUNA

U četvrtak, 29. svibnja, s početkom u 19 sati održat će se 7. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani. Sjednicu je sazvala predsjednica vijeća Anka Doležal, a za dnevni red sjednice pripremljena je 21 točka.

Nakon aktualnog sata, vijećnici će raspravljati o godišnjem izvršenju općinskog Proračuna za prošlu godinu, o izvršenju razvojnih programa, te o prijedlogu odluke o raspodjeli rezultata poslovanja za 2013. Na to će se nadovezati i izvješća o izvršenju programa održavanja komunalne infrastrukture za prošlu godinu i programu gradnje objekata komunalne infrastrukture na području općine Lipovljani.

Poslje toga na dnevnom redu će se naći prve ovogodišnje izmjene i dopune općinskog Proračuna za tekuću godinu. Uz izmjene Proračuna, raspravit će se i o izmjenama koje uzrokuje prvi ovogodišnji rebalans Proračuna, pa će se raspraviti i o izmjenama u Planu razvoja za 2014. godinu, Programu gradnje komunalne infrastrukture i Programu odgoja i obrazovanja općine Lipovljani za 2014. godinu.

Vijećnici će na 7. sjednici raspraviti i o financijskom izvješću Dječjeg vrtića Iskrica i planu upisa za 2014./2015. godinu.

U zadnjem djelu najavljene sjednice na dnevnom redu bit će izmjene rješenja o imenovanju Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, prijedlog za imenovanje sudaca porotnika, odluka o provedbi izbora za članove Vijeća mjesnih odbora, odluka o izmjeni odluke o komunalnom doprinosu, davanje suglasnosti na prijedlog Statuta Narodne knjižnice i čitaonice u Lipovljanima, obavijest o imenovanju privremenog ravnatelja knjižnice i čitaonice, odluka o dodjeli jednokratne pomoći i prijedlog Strateškog plana gospodarskog razvoja općine Lipovljani do 2014. do 2017. godine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content