• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

LIPOVLJANI SU UGOSTILI BICIKLIJADU IZ KUTINE

Dio ovogodišnje biciklijade, što ju svakog proljeće, uz Dan planeta Zemlja organizira Turistička zajednica grada Kutina, bila je i općina Lipovljani, a lipovljanski park stajalište i odmor na ruti Kutina-Lipovljani-Kutina.

1-biciklijada (5)

Cestom od Kutine, Ilove, preko Piljenica do Lipovljana, a zatim preko Krivaja i Banove Jaruge opet do Kutine, u subotu, 26. travnja prošlo je više stotina biciklista iz Kutine, ali i iz Zagreba i njegove okolice koji su u Kutinu na biciklijadu došli vlakom. Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini, ove godine organizirana je 11. put, a Lipovljani su bili mjesto gotovo jednosatnog odmora, okrijepe i kraćeg programa. Biciklisti su imali priliku vidjeti kraći nastup lipovljanskih ‘Iskrica’. Mlađe grupe plesno-navijačkog i akrobatskog kluba ‘Iskrice’ izvela im je nekoliko koreografija koje su razveselile bicikliste.

K

Nakon kraćeg odmora i okrijepe u lipovljanskom parku, u čijoj organizaciji su sudjelovali i volonteri iz Lipovljana, te Turistička zajednica općine Lipovljani, ljubitelji kutinske biciklijade nastavili su put prema Krivaju i natrag prema Kutini. U Lipovljanima su ih dočekali Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani, i Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani.

Sve to pokazuje kako općina Lipovljani ima turistički potencijal kojeg još više treba razvijati.     Damir SMETKO)

K K 1-biciklijada (4) 1-biciklijada (7)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content