• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODLIČNI NATJECATELJSKI REZULTATI NOGOMETAŠA NK ‘SLAVONAC’ IZ LIPOVLJANA

Članovi i igrači Nogometnog kluba ‘Slavonac’ iz Lipovljana, u nedjelju, 23.veljače održali su redovnu godišnju Skupštinu. Protekla godina završila je iznimno dobrim rezultatima seniora u 1. županijskoj nogometnoj ligi, koji su na polusezoni završili na 2. mjestu, ali i veterenima koji su imali uspješan kraj polusezone.

K

Na Skupštini su prihvaćena izvješća o radu, natjecanju ekipa i financijskom poslovanju, a prihvaćen je i plan rada za 2014. godinu. Izvješća su podnijeli Ivica Lažeta, blagajnik kluba, Ivica Maletić, tajnik, a sportski dio izvještaja  Kpodnijeli su neven Vitković za limače, Ivica Maletić za pionire i juniore, Dalibor Nerlović za veterane te Đani Miško za seniore.

Redovnu godišnju Skupštinu vodio je Dalibor Nerlović, predsjednik NK ‘Slavonac’, koji je podnio izvješća o radu kluba.

 

KOsim financijskog plana i sportskih uspjeha, treba se izdvojiti i uspješno organiziran zimski malonogometni turnir. Za 2014. godinu us sportski rad i natjecanje sa svim uzrastima, planiraju organizirati ljetni i zimski malonogometni turnir, sudjelovati na lipovljanskim susretima, ulagati u opremu i dr.

 

Uz prisutne goste iz drugih klubova i goste iz nogometnog središta Novska, članove kluba pozdravio je zamjenik načelnika Tomislav Lukšić, koji je pohvalio upravu i cjelokupan rad kluba. Poželio im je i dalje uspješne rezultate i rad kao u prošloj godini.  (D.Smetko)

1-5

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content