• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

JEDNA OD NAJZNAČAJNIJIH GODINA U 82 GODINE POSTOJANJA DVD-A PILJENICE

Prošla godina bit će zabilježena kao jedna od najvažnijih godina našeg Društva u 82 godine postojanja. Uz redovan rad, od prošle godine bogatiji smo za navalno vozilo DAF 1700, vrijedno 200 tisuća kuna, a svečana primopredaja održana je u Mjesecu zaštite od požara, u utorak, 14. svibnja. Na navalnom vozilu zahvaljujemo se još jednom KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAopćini Lipovljani, općinskom načelniku Mariju Ribaru, Vatrogasnoj zajednici općine Lipovljani i zapovjedniku Zlatku Pješu – istakao je u izvješću o radu DVD-a Piljenice za prošlu godinu Dejan Brebrić, predsjednik Društva.

Godišnju Skupštinu članovi DVD-a Piljenice održali su u nedjelju, 30. ožujka u Društvenom domu Piljenice, uz brojne goste.

Nakon što je pročitano izvješće o radu, o djelovanju zapovjedništva DVD-a Piljenice govorio je Goran Pavlović, zapovjednik Društva koji je naglasio da su članovi društva u 2013. godini uložili 2.290 sati dobrovoljnog rada za potrebe vatrogastva.

DVD Piljenice u prošloj godini kroz blagajnu Društva ostvarili su ukupni prihod od 13.850 kuna, a rashod od 11.800 kuna. Kroz žiro račun, s kojeg su platili navalno vozilo, ostvarili su rekordni prihod od 232.000 kuna, a rashod od 221.000 kuna. Blagajničko izvješće za prošlu godinu podnijela je blagajnica Zrinka Rožić.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Rasprave o izvješćima nije bilo pa je predložen Plan rada i financija za ovu godinu. Vatrogasci u Piljenicama žele nastaviti opremati društvo i uređivati vatrogasno spremište, a za to im ove godine treba 31.500 kuna. Kako bi imali dovoljno novca članovi plaćaju i članarinu. Prošle godine jako su dobro surađivali i s mjesnom Udrugom žena ‘Mlinarice’ kojima su se posebno zahvalili na angažiranju oko vatrogasnih svečanosti.

Nakon usvojenih izvješća i donesenog plana rada, podijeljene su vatrogasne spomenice za 10 i 20 godina rada u vatrogastvu, te nagradili učenike područnog odjeljenja osnovne škole u Piljenicama, za likovne radove i izradu maketa kamiona.

Rad DVD-a Piljenice pohvalili su gosti iz okolnih društava, ali posebno su pohvaljeni za rad i od Luke Gobca, zamjenika zapovjednika Vatrogasne zajednice, Danijela Ribarića, predsjednika VZ općine Lipovljani i od Tomislava Lukšića, zamjenika načelnika općine Lipovljani koji je zaželio da se odličan rad vatrogasaca DVD-a Piljenice nastavi i tijekom ove godine.    (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content