• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODLIČNI REZULTATI NOGOMETAŠA NK CROATIE IZ KRIVAJA

Tijekom prošle godine nogometaši NK Croatie iz Krivaja proljetni dio prvenstva, u 3. Županijskoj nogometnoj ligi, završili su na 7. mjestu. Nakon ljetne stanke i odigranih nekoliko turnira, u jesenskom dijelu prvenstva 2013./14., zauzeli su visoko, 2. mjesto s 5 pobjeda i 3 poraza, i za vodećim na tablici zaostaju 3 boda. No, kako će i gdje igrati proljetni dio prvenstva još ne znaju jer imaju problema s neriješenim imovinsko-pravnim odnosima na dijelu zemljišta preko kojeg se prostire njihovo nogometno igralište.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                U duhu uspješno završene jesenske sezone, ali i s dozom neizvjesnosti, održana je 11. redovna godišnja Skupština kluba, u nedjelju, 30. ožujka, na kojoj se razgovaralo o rješavanju problema u NK Croatia. Skupštinu je vodio Oliver Oračić, predsjednik NK Croatie, a izvješće o radu u 2013. godini pročitao je Sanel Demiri.

U protekloj godini klub je raspolagao s 51.400 kuna, a ukupni rashodi su bili 49.000 kuna, prema blagajničkom izvješću. Ove godine namjeravaju se nastaviti natjecati u 3. ŽNL, organizirati Memorijalni turnir za Rokovo i pokušati riješiti pitanje domaćeg igrališta. Za sve to ove godine planiraju troškove u visini 30.000 kuna.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Gosti na Skupštini čestitali su im na postignutim sportskim rezultatima, a Zlatko Šepović, predsjednik Nogometnog središta Novska obećao im je pomoć pri natjecanju i ad hok rješenju – sužavanju nogometnog igrališta. Kako im ne bi propala proljetna polusezona i Ivan Magdić, potpredsjednik Općinskog vijeća općine Lipovljani, naglasio je da će domaće utakmice moći igrati u Lipovljanima, na igralištu Slavonca, kao alternativnom rješenju, dok se ne riješi problem sa privatnim vlasnicima zemljišta, na čijim se dijelovima nalazi igralište, no da se ipak treba tražiti rješenje u Krivaju.

Kako bivše uprave, od samih osnivača kluba, nisu riješili imovinsko – pravne odnose, sadašnje čelništvo kluba, na čelu s nogometašem Oliverom Orečićem našlo se pred nerješivim problemom, koji u konačnici može ugasiti klub.

U razgovorima na Skupštini, ali i poslije nje, neki su čvrsto tvrdili da se zbog nemogućnosti igranja u Krivaju, Nogometni klub Croatia neće ugasiti, no moglo se čuti i drugačijih glasova da klub nema dugu budućnost jer u Krivaju nema puno djece, a osim prve ekipe, da klub nema igrače mlađih uzrasta što bi garantiralo njegovu budućnost.

Kako bilo, seniori unatoč svemu obećavaju dobre rezultate u proljetnom dijelu prvenstva.       (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content