• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAPOČELA PRIPREMA MANIFESTACIJE ‘LIPOVLJANSKI SUSRETI 2014.’

Ovogodišnji ‘Lipovljanski susreti’ održat će se četvrtog vikenda u mjesecu kolovozu, od petka, 22. do nedjelje, 24. kolovoza – zaključili su članovi Organizacijskog odbora ‘Lipovljanskih susreta’, na prvoj ovogodišnjoj sjednici, održanoj u utorak, 1. travnja.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPrvom sjednicom Odbora LS-a započela je ovogodišnja priprema ‘Lipovljanskih susreta’, manifestacije kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina RH, te zabavne i turističke manifestacije, koju nakon obnove od prije 5 godina, svakog kolovoza posjećuje sve više posjetitelja i gostiju. Na sjednicu su pozvani svi dosadašnji članovi Organizacijskog odbora kako bi se utvrdilo mogu li i ove godine volonterski sudjelovati u organizaciji ‘Susreta’, te kojom dinamikom će se dogovarati izvođači programa i ostali poslovi.

Većina dosadašnjih članova se izjasnila da će i ove godine sudjelovati u pripremi ‘Lipovljanskih susreta’. S tim saznanjem izradit će se raspored članova i organizirati radne skupine ili pododbori Organizacijskog odbora, kako bi aktivnosti bile što učinkovitije i operativnije, te što spremnije za provođenje pojedinih segmenata Lipovljanskih susreta 2014.

Oko organiziranja i nastupanja izvođača na ‘Lipovljanskim susretima 2014.’ predložene su i neke nove ideje i programska shema, a članovi su upoznati i s okvirnim financijskim planovima, i već do sada odobrenim sponzorstvima i donacijama. Tijekom priprema ‘Susreta’ vidjet će se što je moguće realizirati od predloženoga. Prijašnjih godina vrlo uspješni su bili petak i subota, prvi i drugi dan ‘Susreta’, a treći, sportski dan, uz česte vremenske neprilike, bio je znatno slabije posjećen, pa pred Odborom stoji izazov kako ga poboljšati.

Članovi Organizacijskog odbora, u suradnji s nacionalnim Savezima, pokušat će u Lipovljane dovesti najbolja društva, kao predstavnike svojih nacionalnih manjina, te još zvučnija imena estradnih zvijezda, koja će nastupiti na ‘Lipovljanskim susretima 2014.’, kao zabavljači za posjetitelje. Članovi Organizacijskog odbora sastajat će se na tjednoj razini dok se kompletna programska shema ne dogovori i razradi u detalje. Svi članovi odbora radit će kao i prijašnjih godina do sada, volonterski, bez naknade.         (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content