• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

MARICA TISAJ I DALJE NA ČELU KUD-A ‘LIPA’

Dosadašnja predsjednica KUD-a ‘Lipa’ Marica Tisaj, i dalje će u sljedeće 4 godine, obavljati dužnost predsjednice najbrojnije kulturno-umjetničke udruge u Lipovljanima. Tako je odlučeno na izbornoj godišnjoj Skupštini KUD-a ‘Lipa’, koja je održana u subotu, 8. ožujka u Lipovljanima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KUD ‘Lipa’ broji 79 članova, od toga je 50 odraslih, s pravom glasa. Na izbornoj Skupštini razriješeno je dosadašnje čelništvo, a javnim glasanjem izabrano je novo vodstvo za slijedeće 4 godine.

Na prijedlog Izborne komisije koju su činile članice: Ana Crnojević, Štefica Čunčić i Ljubica Babić, predloženi su u KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAUpravni odbor KUD-a ‘Lipa’ kandidati: Marica Tisaj, Lorena Matejaš, Gordana Tisaj, Dragica Knežević, Dubravka Musij, Zlatko Žanić, Gordana Kotarski,  Ivana Toth i Marija Nađ. Nakon izglasavanja takvog prijedloga za predsjednicu je izabrana Marica Tisaj, za njenu zamjenicu Lorena Matejaš, za tajnicu Gordana Tisaj i blagajnicu Gordana Kotarski.

U Nadzorni odbor izabrani su Drago Tisaj, za predsjednika, te Željka Žanić i Benito Toth, za članove odbora.

Na ovoj redovnoj Skupštini prihvaćena su izvješća o radu i financijskom poslovanju u 2013. godini. članovi Skupštine, a prisutna su bila 42 člana, prihvatili su i ambiciozan plan rada i nastupa KUD-a ‘Lipa’ u 2014. godini.

U ime općine skupštini su bili nazočni zamjenik općinskog načelnika Tomislav Lukšić i Predsjednica općinskog Vijeća, Ana Doležal, koja je u ime načelnika i pozdravila sve nazočne i izrazila puno sreće u daljnjem radu našem KUD-u.            (D. SMETKO)

Lipa skupština 035 Lipa skupština 002

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content