• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

MASKENBAL U OSNOVNOJ ŠKOLI U LIPOVLJANIMA

Maskenbalom učenika razredne nastave u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima, na sam fašnik, u utorak, 4. ožujka obilježeno je pokladno vrijeme. Dvjestotinjak učenika u pratnji svojih učiteljica u školskoj sportskoj dvorani, pjesmom i plesom izvelo je jednosatni program, nakon čega su se svi zajedno zabavljali uz glazbu i pripremljene krafne.

Kao i svake godine maske su bile zanimljive i maštovite. Povorku maškara predvodili su pačići, a slijedili su ih satovi, prinčevi, note, karatisti, kolačići, klaunovi, štrumfovi, kukuruzi i zaljubljena srca. Bilo je tu i drugih pojedinačnih maski, koje su se, također, zabavljale u školskoj dvorani. Povorku malih maškara, njihov ples i zabavu pratio je i veliki broj roditelja, baka i djedova i svih ljubitelja maskenbala.

Udruga žena ‘Ruže’ iz Lipovljana u suradnji s Osnovnom školom Josipa Kozarca, a uz potporu Općine Lipovljani, pripremila je za sve sudionike i njihove pratitelje slatke i tople krafne, tradicionalni kolač koji prati fašnik i maškare. Podjelom krafni završio je veseli i maštoviti maskenbal učenika nižih razreda lipovljanske Osnovne škole.      (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content