• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODLIČNI REZULTATI NOGOMETAŠA IZ KRALJEVE VELIKE

Ove godine članovi Nogometnog kluba ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike obilježit će 25 godina uspješnog rada i postojanja. Osnovani 1989. godine marljivo su radili i natjecali se u nekoliko liga, igrali velik broj turnira, a uspjeh nije izostao. Nogometnu momčad čine, uglavnom, domaći nogometaši, zbog čega je klub i osnovan, a kroz sve ove godine dodatnim radom i zalaganjem stvorili su izvrsne uvjete za igru i treniranje, te izgradili lijepi sportski centar na Urijama, u donjem dijelu Kraljeve Velike.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

U takvom ozračju održana je i ovogodišnja, 25. Skupština članova Nogometnog kluba ‘Stari Grad’. U Društvenom domu u Kraljevoj Velikoj izvješća o prošlogodišnjem radu podnesena su članovima i gostima, u subotu, 15. veljače. Izvješće o sveukupnom radu kluba podnio je Robert Mladić, predsjednik kluba, a o sportskim KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERArezultatima, koji su također odlični, govorio je trener Siniša Varga.

– Dvadesetak članova našeg kluba provelo je velik broj radnih sati na uređenju našeg sportskog centra. Tijekom prošle godine radilo se na redovitom uređenju i gnojidbi igrališta, vanjskom uređenju zgrade svlačionica i uređenju, te opremanju asfaltiranog igrališta. Ekipa je u jesenskom dijelu igrala dobro i osvojila 3. mjesto, no u proljetnom dijelu natjecanja borit ćemo se za 1. mjesto u 2. Županijskoj ligi – naglasio je, tijekom izvješća o radu, Robert Mladić, predsjednik kluba.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                U prošloj godini raspolagali su sa 71 tisućom kuna prihoda, koliko su i potrošili na natjecanje i uređenje sportskog objekta. Prema usvojenom planu rada i financiranja, i ove godine očekuju prihod od toliko sredstava, a uz redovan plan rada i natjecanja, žele uz blagdan Antunova u lipnju, organizirati i memorijalni nogometni turnir.

Rad kluba i natjecateljski uspjeh pohvalio je Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani, te gosti iz Nogometnog središta Kutina i Novska.                (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content