• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA PRVA OVOGODIŠNJA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA LIPOVLJANI

Za srijedu, 5. ožujka navečer, Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani sazvala je prvu ovogodišnju radnu sjednicu Općinskog vijeća općine Lipovljani. Za sjednicu je pripremljen dnevni red od 15 točaka, a većina od njih odnosi se na uređenje odnosa u komunalnim djelatnostima općine Lipovljani, s izvješćima, prijedlozima i odlukama.

Nakon usvajanja zapisnika i aktualnog sata, vijećnici će saslušati izvješće direktora i načelnika o razdiobi djelatnosti tog komunalnog poduzeća. Potom će se predložiti cjenik komunalnih usluga, pa odluka o osnivanju novog trgovačkog društva, te davanje suglasnosti za provođenje podjele dosadašnjeg poduzeća.

Vijećnici će biti upoznati s analizom o stanju zaštite i spašavanja na području općine Lipovljani i smjernicama razvoja tog sustava.

U drugom dijelu sjednice donosit će se odluke o nerazvrstanim cestama, o izmjeni odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova, o izmjeni odluke o grobljima i odluke o komunalnim djelatnostima.

Na kraju će se raspraviti o prijedlogu odluke o izradi Plana zaštite od požara i Statutu Dječjeg vrtića ‘Iskrica’ Lipovljani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content