• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAJEDNIČKO DRUŽENJE UMIROVLJENIKA U KRIVAJU

Veselo i rasplesano, i ove su godine, u Društvenom domu u Krivaju, članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani obilježili blagdan Valentinova. Zabava i zajedničko druženje dio su predviđenog plana rada te udruge.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Uz vlastitu glazbenu pratnju i zajednički ples umirovljenici su se družili i zabavljali. Osim toga, svim članicama Udruge darivano je cvijeće, kako bi im iskazali ljubav i poštivanje kroz taj mali znak pažnje.

Da bi se još bolje zabavili organiziran je i ples cvjetova, a pobjednički par imao je čast slavljeničku tortu podijeliti gostima. Sva energija priredbe usmjerena je na zajedničko druženje i dobru zabavu.

Od prošle godine, zabavu uz Valentinovo, Udruge umirovljenika općine Lipovljani, obilaze i maškare. Najavu fašnika i maskiranja, i ove godine priredila je grupa umirovljenika, koja se maskirala, što je još više razveselilo prisutne članove, na zabavi u Krivaju.

– Ove godine na zabavi je bilo preko 80 članova, koji su vlastitim novčanim uplatama pokrili troškove zabave. Cilj Udruge ipak nije zarada već veselje, zabava i zajedničko druženje, naglasio je Miroslav Horvat, predsjednik Udruge umirovljenika općine Lipovljani, koja uspješno djeluje već 5 godina, a okuplja više od 130 članova.        (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content