• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZABAVA ZA VALENTINOVO KUD-A ‘LIPA’

Članovi KUD-a ‘Lipa’ priredili su zabavu, u Društvenom domu u Lipovljanima, uz blagdan Valentinova i razveselili više od 60 parova, koji su na taj način obilježili blagdan zaljubljenih.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Osim što znaju dobro plesati, pjevati i svirati, na pozornicama u Lipovljanima, ali i širom Hrvatske, članovi KUD-a ‘Lipa’, pokazali su se i kao dobar organizator zabavne večeri.  Osim članova ‘Lipe’, te parova iz Lipovljana, na Valentinovskoj zabavi bili su i parovi iz susjednih mjesta, a posebno značajan broj parova iz Novske. Zajedničko plesno druženje započelo je večerom, a nastavljeno plesom do ranih jutarnjih sati, uz tamburaški sastav iz Nove Gradiške. Uz večeru i ples, priređena je tombola, a prigodnim poklonima darivani su najstariji i najmlađi bračni par iz Nove Subocke i Lipovljana.

Uz pomoć sponzora organizirana je tombola, a cilj zabave je prikupljanje sredstava za predviđeni plan rada KUD ‘Lipa’ u ovoj godini. Osim što su bili na usluzi gostima, članovi KUD-a i sami su zaplesali nekoliko plesova i kola, u kojima su im se priključili i gosti na zabavi.

Zabava za Valentinovo dobar je projekt KUD-a ‘Lipa’, na kojoj uz druženje i zabavu, šire i kulturu plesanja.                 (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content