• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NOVA GODINA ORGANIZIRANO DOČEKANA U LIPOVLJANSKOM DRUŠTVENOM DOMU

Novu, 2014. godinu mještani Lipovljana i lipovljanske općine dočekali su najčešće u krugu obitelji i prijatelja, a organizirani doček Nove godine bio je u lipovljanskom Društvenom domu. Udruga umirovljenika općine Lipovljani PICT0523za svoje članove, ali i za sve ostale, koji su se željeli pridružiti dočeku, organizirala je veselo slavlje i doček uz ples, te hranu i piće.

PICT0565

 

Gotovo stotinjak stanovnika općine Lipovljani, ali i manji broj žitelja s područja grada Novske, dočekalo je Novu, 2014. godinu u Društvenom domu u Lipovljanima. Već od 20 sati, na St

aru godinu, započelo je organizirano slavlje u čast Nove godine, zajednička večera, te ples uz glazbu i pjesmu svirača i pjevača Udruge umirovljenika. Kako bi u Novu godinu ušli s darovima, odigrana je i bogata tombola okupljenih na dočeku Nove PICT0534godine u Lipovljanima.

Nakon čestitanja i pomoćnog valcera, Udruga umirovljenika, kao organizator podijelila je pripremljene tombole i ponovo je posluženo jelo za sve prisutne goste na dočeku 2014. godine.

 

Nakon čestitanja, dobre večere, te uručenja torte prisutnima Mariji i Mati Turković, koji su 1. siječnja navršili 50. obljetnicu braka, nastavljen je ples i slavlje do ranih jutarnjih sati. Udruga umirovljenika pokazala se, još jednom, kao dobar organizator dočeka i dobre zabave u ove svečarske dane.

PICT0558

 

PICT0524

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content