• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAMJENIK NAČELNIKA PRISUSTVOVAO NA ININOM OBILJEŽAVANJU DANA RUDARA I SV. BARBARE

5. prosinca 2013. godine u Ivanić-Gradu, obilježen je Dan rudara i blagdan Svete Barbare – zaštitnice rudara.
U TEKSTU TREĆAOdržana je Sveta Misa u župnoj crkvi Svetog Petra apostola, a nakon svete mise, u Crosco-vom centru za smještaj i obrazovanje, održana je Svečana akademija.

Svim okupljenim uzvanicima obratili su se i održali kratke prezentacije gospođa Lilit Cota, direktorica Sektora Istraživanja te gospodin Dubravko Novosel, direktor proizvodne regije Zapadna Hrvatska u ime sektora proizvodnje regije Središnja Hrvatska te servisnih kompanija STSI i Crosco.

Nakon izlaganja, gospodin Želimir Šikonja, izvršni direktor Segmenta djelatnosti U TEKSTU CETVRTAIstraživanje i proizvodnja nafte i plina pozdravio je cijeli skup i zaželio svima sretne nadolazeće blagdane.

Ispred Općine Lipovljani skup je podržao zamjenik načelnika Tomislav Lukšić. Osim poslovnih rezultata i planova proizvodnje kompanije, naglašeno je i sudjelovanje INA d.d. u pomaganju lokalnim zajednicama – u humanitarnim, kulturnim, sportskim i drugim projektima. Između ostalih, kroz Inine programe sponzorstva i donacija, Općina Lipovljani biti će i sljedećih godina partner, kao što je bilo vidljivo na primjeru lipovljanskih susreta 2013. godine.

U TEKSTU DRUGA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content