• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SAZVANA 4. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani sazvala je za petak, 6. prosinca 4. sjednicu Općinskog vijeća općine Lipovljani. Na dnevnom redu naći će se 15 točaka dnevnog reda, a najvažnije će biti druge ovogodišnje izmjene Proračuna općine Lipovljani i projekcija prijedloga Proračuna općine Lipovljani za 2014. godinu.

Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, općinskim vijećnicima i cjelokupnoj javnosti prezentirat će prijedlog općinskog Proračuna za 2014. godinu, s projekcijom proračuna u 2015. i 2016. godini. Time će biti otvorena javna rasprava, a donošenje konačnog Proračuna općine Lipovljani za 2014. očekuje se na sjednici do kraja ove godine.

Na dnevnom redu 4. sjednice općinskog vijeća Lipovljani naći će se još i aktualni sat, odluka o imenovanju članova Upravnog vijeća Dječjeg vrtića, dopune Plana zaštite od požara i tehnoloških eksplozija, godišnji plan Dječjeg vrtića, imenovanje članova Povjerenstva za zakup poljoprivrednog zemljišta i reviziji učinkovitosti održavanja nerazvrstanih cesta općine Lipovljani.

(D. SMETKO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content