• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NOVI KROV NA UPRAVNOJ ZGRADI ‘LIP-KOM’-A

Briga za vlastitu imovinu

NOVI KROV NA UPRAVNOJ ZGRADI ‘LIP-KOM’-A

 

Kako bi izmijenili dotrajalu građu i osigurali prostor za potrebni arhivski prostor, u ‘LIP-KOM’-u su uložili vlastita sredstva u prepokrivanje krova na upravnoj zgradi u Kutinskoj ulici. Radove obnove krova, u svega nekoliko dana, izveli su djelatnici ‘Dujić gradnje’ iz Lipovljana.

– Taj posao na zamjeni krova trebali smo obaviti još ljetos, no zbog ostalih radnih obveza došao je na red tek sada. Nakon obnove krova dobit ćemo veći prostor potkrovlja kojeg namjeravamo urediti u arhivski prostor, koji nam je sve potrebniji. Osim toga, obnovom krova zaštiti ćemo građevinu, kojoj želimo urediti i pročelje – rekao nam je, tijekom izvođenja građevinskih radova Miroslav Pavičić, direktor ‘LIP-KOM’-a.

Nakon pripremnih radova, djelatnici ‘Dujić gradnje’, u četvrtak, 24. listopada započeli su skidati crijep i rušiti postojeći krov na upravnoj zgradi ‘LIP-KOM’-a. Potom su očistili zidove i izbetonirali nove nadvoje, kojih do sada nije bilo. Podigli su i postavili novu građu, popodili konstrukciju i montirali limene ploče na krov. Vrijednost svih radova iznosi 68.000 kuna.

Od subote, 26. listopada upravna zgrada ‘LIP-KOM’-a ima novi krov, a nastojat će u lipovljanskom komunalnom poduzeću urediti i vanjsku fasadu, odnosno pročelje upravne zgrade. Tako, uz brigu za javne površine, groblja i imovinu općine Lipovljani, dobro brinu i za svoju imovinu. (D. SMETKO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content