ZAVRŠENO ASFALTIRANJE KOLNIKA U ULICI JOSIPA KOZARCA, ZAPOČELO UREĐENJE ULAZA U DVORIŠTA

U četvrtak, 22. studenog, radnici Strabaga završili su polaganje gornjeg, ‘habajućeg’ asfaltnog sloja u ulici Josipa Kozarca, a već u petak, 23. studenog započeli su završno uređenje ulice, asfaltirajući mostove i kolne ulaze za svako domaćinstvo, koji su tijekom radova oštećeni.

                Tako obnova ulice Josipa Kozarca završava u roku od dva mjeseca na zadovoljstvo svih. Prije svega samih mještana, koji tu žive, investitora, jer je plan obnove bio 6 mjeseci, a i samih djelatnika Strabaga, koji odlaze na nove poslove u Gospić. 

                Nakon izgradnje nove prometnice i nove pješačke staze, u čitavoj dužini od početka ulice ‘kod bunara’ do križanja sa Zagrebačkom ulicom, radnici Strabaga pokušat će, ako to vrijeme dozvoli, što prije završiti i preostale radove na uređenju ulaza u svako dvorište, te na uređenju oborinske odvodnje kroz ulicu, obnovu zelenila i budućih zelenih površina. Cjelokupna investicija koštat će gotovo 4 milijuna kuna i financirat će se sredstvima Fonda za ruralni razvoj Europske unije.

Damir SMETKO