ZAPOČELI ”LIPOVLJANSKI SUSRETI”

U petak, 26. kolovoza održana zabavna večer za mlade

 

ZAPOČELI ”LIPOVLJANSKI SUSRETI”

 

Koncertom grupe ‘Flashback’ iz Bjelovara, koji je održan u petak, 26. kolovoza navečer, započeli su ovogodišnji ”Lipovljanski susreti”. Uz rockere iz Bjelovara na zabavnoj večeri posvećenoj mladima i njihovom slušanju glazbe u pauzama koncerta nastupili su, odnosno glazbu su puštali DJ Filip i DJ Dino.


Iako je bilo vruće i sparno veče, okupio se velik broj mladeži koja se je, uz živu glazbu, zabavljala do ranih jutarnjih sati. Uređeni park u centru Lipovljana, igralište i podignuta pozornica izdržali su tako svojevrsnu generalnu probu i pokazali da su pripreme za ovogodišnje ”Lipovljanske susrete” dobro odrađene.


Rasvjeta i ozvučenje odlično su funkcionirali, mnogi su prošetali i novouređenim parkom, a svi su izražavali zadovoljstvo postavljenim ugostiteljskim lokacijama, zatvaranjem dijela ulice u centru Lipovljana i mogućnošću nesmetane šetnje, te svim ostalim sadržajima koji su ponuđeni već prvog dana ovogodišnjih ”Lipovljanskih susreta”.


Tako je zabavno i u dobrom raspoloženju najavljen drugi dan ”Susreta” koji će se nuditi program posjetiteljima u subotu, 27. kolovoza, od ranih jutarnjih sati do kasno u noć.


Sve posjetitelje čeka bogat program, od izlagača na štandovima u parku, preko okruglog stola, mimohoda i folklorne večeri, do koncerta grupe ‘Baruni’. Organizatori pozivaju sve žitelje općine Lipovljana na ”Susrete” jer ih čeka bogat program.