ZAJEDNIČKO DRUŽENJE UMIROVLJENIKA U KRIVAJU

Veselo i rasplesano, i ove su godine, u Društvenom domu u Krivaju, članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani obilježili blagdan Valentinova. Zabava i zajedničko druženje dio su predviđenog plana rada te udruge.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Uz vlastitu glazbenu pratnju i zajednički ples umirovljenici su se družili i zabavljali. Osim toga, svim članicama Udruge darivano je cvijeće, kako bi im iskazali ljubav i poštivanje kroz taj mali znak pažnje.

Da bi se još bolje zabavili organiziran je i ples cvjetova, a pobjednički par imao je čast slavljeničku tortu podijeliti gostima. Sva energija priredbe usmjerena je na zajedničko druženje i dobru zabavu.

Od prošle godine, zabavu uz Valentinovo, Udruge umirovljenika općine Lipovljani, obilaze i maškare. Najavu fašnika i maskiranja, i ove godine priredila je grupa umirovljenika, koja se maskirala, što je još više razveselilo prisutne članove, na zabavi u Krivaju.

– Ove godine na zabavi je bilo preko 80 članova, koji su vlastitim novčanim uplatama pokrili troškove zabave. Cilj Udruge ipak nije zarada već veselje, zabava i zajedničko druženje, naglasio je Miroslav Horvat, predsjednik Udruge umirovljenika općine Lipovljani, koja uspješno djeluje već 5 godina, a okuplja više od 130 članova.        (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA