VETERANI ‘SLAVONAC’ – VETERANI ‘HRVATSKI DRAGOVOLJAC’ 2:6

Trećeg, sportskog dana ‘Lipovljanskih susreta 2014’, u nedjelju, 24. kolovoza na igralištu ‘Slavonca’ u Lipovljanima, gostovala je još jedna nogometna ekipa iz Zagreba. Prijateljsku utakmicu s domaćim nogometnim veteranima odigrali su veterani NK ‘Hrvatski Dragovoljac’.

05-LSnedjelja 064Nakon poraza seniorske ekipe ‘Slavonca’ od ‘Dinama II’, dan prije s rezultatom 0:10, u nedjelju popodne, veterani ‘Slavonca’ su također izgubili, a rezultat je bio 6:2 za veterane ‘Hrvatskog dragovoljca’. Iako svaki poraz boli, mora se priznati da su nogometaši ‘Hrvatskog Dragovoljca’, iako veterani, još uvijek u kondiciji, da znaju odigrati lijepe nogometne poteze, što dokazuju da su i u najboljim danima igrali vrhunski nogomet. Dobro su igrali i nogometni veterani domaćeg ‘Slavonca’, postigli su i dva gola, no veterani zagrebačkog ‘Dragovoljca’ ipak su još uvijek klasa za sebe.

No, nitko od gledatelja, nije ni zamjerio poraz domaćih nogometaša, kojih je bilo spremno nešto više od gostujućih, i koji su češće pravili izmjene, jer su se trudili dobro igrati. Prijateljski susret uveličao je ‘Lipovljanske susrete 2014.’, pokazao zanimanje gledatelja i solidnu organizaciju nogometnog susreta.

01-LSnedjelja 041Za VETERANE NK ‘Slavonac’ igrali su: Dragan Fijačko, Željko Pogačić, Siniša Jurić, Radovan Miško, Dalibor Nerlović, Josip Pavlović, Darko Miško, Zlatko Mujkić, Danilo Herić, Vedran Duda i Željko Turas. Još su igrali: Mario Jakopčić, Neven Žabek, Stipo Tukerić, Ivo Badanjak, Tomo Šakić, Davor Kravčuk i Dario Potalec.

02-LSnedjelja 043Za VETERANE NK ‘Hrvatski Dragovoljac’ igrali su: Damir Grbavac, Marko Kolak, Mirko Bilandžić, Bernard Drinovac, Željko Ačkar, Siniša Roguljić, Mijo Babić, Alen Musa, Ilija Pranjić, Robert Vatrov i Ilija Gavran. Još su igrali: Jozo Bandić i Danijel Radić.

Poslije utakmice nastavljeno je druženje veterana ‘Slavonca’ i veterana ‘Dragovoljca’.

(Damir SMETKO)

04-LSnedjelja 05303-LSnedjelja 04506-LSnedjelja 066 07-IMG_8377 08-IMG_8388