USKRSNI ZEČEVI NOVA SU ATRAKCIJA PARKA U LIPOVLJANIMA

Ni kiša nije spriječila članice ‘Hrvatskog srca’, asocijacije žena Općinske organizacije HSS-a Lipovljani, da u KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAponedjeljak, 21. ožujka uljepšaju i osvježe park u centru Lipovljana za predstojeći Uskrs. Nakon niza dana pripreme, u roku od 2 sata, postavljeni su uskrsni zečeve koji su odmah postali nova atrakcija stoljetnog lipovljanskog parka.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMali i veliki uskrsni zečevi na biciklima po parku, na klupama i uz kestenje, gnijezda s pisanicama i pisanice okićene po ukrasnom grmlju, od ponedjeljka krase i inače lijep park, kroz koji dnevno prođe veliki broj Lipovljanaca. Uskrsni zečevi na biciklima vrlo su lijepo pripremljeni i dekorirani, pa daju notu zabave i mame smiješak, što ih čine velikom KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAatrakcijom za sve šetače u parku.

– Htjele smo svoje sumještane razveseliti, nasmijati i malo razvedriti u ovo predblagdansko doba, pa smo odlučile pripremiti zečeve u ljudskim situacijama – kroz smiješak je isticalo 10-tak članica ‘Hrvatskog srca’ koje su radile na postavljanju uskrsnih zečeva, gnijezda i pisanica u lipovljanskom parku.

Svaki izloženi uskrsni zec (ili zečica) u parku imaju svoju priču, koju će otkrivati sami sumještani, kroz dolazeće uskrsno vrijeme. Uloženi trud članica ‘Hrvatskog srca’ donio je novo uređenje parka, ali i veću zanimljivosti boravka u njemu, u uskrsno vrijeme buđenja novog života.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA