TIJEKOM IZVOĐENJA ASFALTERSKOH RADOVA PRIVREMENA ZABRANA PROMETA ZA SVA TERETNA VOZILA ČIJA JE NAJVEĆA DOPUŠTENA MASA VEĆA OD 5,5 TONA

Ovim putem Vas obavještavamo kako se u Lipovljanima, od 31.08. – 04.09.2020. godine, planiraju izvoditi završni, asfalterski radovi na novoizgrađenom kružnom toku te rekonstruiranom dijelu Ulice Trg. hrv. branitelja u Lipovljanima, čime će se dovršiti cijeli projekt Rekonstrukcije Trga sv. Josipa i Trga hrv. branitelja.

Do sada, tijekom izvođenja ovih radova, promet je reguliran naizmjenično, semaforima i prometnim znakovima. No tijekom planiranih 4-5 dana asfaltiranja dva sloja kolnika, promet će biti posve zatvoren za određena teretna vozila koja neće moći prometovati ovom dionicom ceste na kojoj se izvode radovi, kako ne bi došlo do oštećenja svježe ugrađenog kolničkog zastora.

Privremena zabrana odnosi se samo na kamione, tegljače, te sva ostala teretna vozila čija je najveća dopuštena masa veća od 5,5 t. 

Stoga Vas molimo da na vrijeme organizirate promet teretnih vozila obilaznim pravcima, odnosno isključivo preko izlaza na autocestu A3, čvor Lipovljani te molimo za razumijevanje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radovi se mogu prolongirati za nekoliko dana.

default
default
default