SENIORI NK ‘MARSONIE’ IZ SLAVONSKOG BRODA GOSTOVALI U KRALJEVOJ VELIKOJ

Trodnevno obilježavanje ‘Antunova u Kraljevoj Velikoj’ završilo je, kako je i započelo, nogometnim utakmicama. Na nogometnom igralištu ‘Starog Grada’ na Urijama gostovali su igrači 3-ligaša ‘Marsonie’ iz Slavonskog Broda.

                U popodnevnom sportskom programu, u nedjelju, 14. lipnja odigrane su dvije utakmice. Ekipe domaćina NK ‘Stari Grad’ ugostile su u seniorskoj konkurenciji ekipu NK ‘Marsonie’ iz Slavonskog Broda, a u prvenstvenoj utakmici veterani NK ‘Stari Grad’ ugostili su ekipu NK ‘Dinamo’ iz Osekova.

Obje utakmice domaćini su izgubili. Novi 3-ligaš, seniorska  ekipa ‘Marsonie’ pobijedila je seniore ‘Starog Grada’ s 2:1. Odluka je pala tek u drugom poluvremenu, jer je prvo završilo neriješeno 0:0. U drugoj utakmici, u prvenstvu veteranskih ekipa gosti ‘Dinamo’ iz Osekova s 3:2 pobijedili su domaću veteransku ekipu ‘Stari Grad’. U prijateljskoj utakmici seniorskih ekipa igrao se dobar nogomet, s dosta prilika na obje strane. Ipak, pobijedili je ekipa ‘Marsonie’, tjelesno i taktički spremnije momčad.

                Za ‘Marsoniu’ su igrali: Krajnović, Jurić, Balentović, Barišić, Kalanj, Šulter, Alfeldi, Mirković, Vrljić, Sekulić i Bodrožić, a još su igrali: Luketić, Moduna i Ostojić. Trener je Moduna.

Za ‘Stari Grad’ si igrali: Kovačević M., Čavlović, Mihinac, Šreljek, Sijarto, Bartolin, Kovačević D., Špoljarić, Artić, Kokolek i Kovačević. Još su igrali: Radinović i Barišić. Trener je bio Siniša Varga, a sudac prijateljske utakmice Blaž Šeničnjak iz Stare Subocke.

Planirani turnir za prvaka županije, u uzrastu za pionire i mlađe pionire, u kojem su trebali nastupiti i pioniri ‘Starog Grada’, na žalost nije održan. Ipak, pionirska ekipa odigrala je revijalnu utakmicu protiv svojih roditelja, i tako proslavila osvojeni naslov u svojoj ligi.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA