SAZVANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI NA KOJOJ ĆE SE RASPRAVITI PLAN RAZVOJA CIVILNE ZAŠTITE U 2018. GODINI

Sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani, druga u ovoj godini, a 6. po redu u ovom sazivu vijeća, održat će se u ponedjeljak, 26. ožujaka, u lipovljanskoj općinskoj vijećnici, s početkom u 19 sati. Za sjednicu je planirano 5 točaka dnevnog reda, a sazvao ju je Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća općine Lipovljani.

                Nakon usvajanja zapisnika s 5. sjednice Općinskog vijeća i aktualnog sata, vijećnici će biti upoznati s analizom sustava Civilne zaštite na području općine Lipovljani za 2017. godinu.

                Nakon upoznavanja s analizom sustava za prošlu godinu, vijećnici će raspravljati o prijedlogu Plana razvoja sustava Civilne zaštite za 2018. godinu, s trogodišnjim financijskim učincima.

                Za kraj 6. sjednice pripremljen je i prijedlog Odluke o izradi trećih izmjena i dopuna Prostornog plana općine Lipovljni, o čemu će općinski vijećnici, također, moći raspravljati na ovoj sjednici, uz eventualnu dopunu dnevnog reda.