SANACIJA KLIZIŠTA UZ LOKALNU CESTU U ULICI BRAĆE RADIĆA

Djelatnici ‘Lipkom servisa’ u petak, 31. listopada, započeli su sanaciju klizišta uz lokalnu cestu, u ulici Braće Radića u Lipovljanima. Izradom oplate, a potom i betoniranjem potpornog zida uz trasu ceste, u dužini od 10 metara, zaustavit će se dalje širenje klizišta i osigurati sigurni promet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA               Klizište bankine lokalne ceste nastalo je početkom kolovoza zbog velikih količina oborina i slijevanja vode iz viših dijelova i dvorišta ove ulice. Kako bi se zaustavilo dalje širenje, ali osigurao siguran promet, te očuvala prometnica koja je u potpunosti rekonstruirana kroz ulicu Braće Radića, izvršit će se saniranje oštećenja.

Betoniranje je završeno u petak, 31. listopada, a nakon skidanja oplate uredit će se i bankina ceste. Kako je u tijeku potpuna obnova ulice Ante Starčevića, glavnog ulaza u Lipovljane, trenutno je kroz ulicu Braće Radića pojačan promet osobnim automobilima, pa je sanacija klizišta, osim stanovnika te ulice, važna i za sve koji prolaze tom ulicom prema centru Lipovljana.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA