Radni sastanak s direktorom Uprave Hrvatskih autocesta, g. Josipom Draženovićem, održao je u srijedu 07. lipnja 2017.godine u Zagrebu, u sjedištu Hrvatskih autocesta, općinski načelnik Nikola Horvat.

Na sastanku je bilo razgovora o dosadašnjoj uspješnoj suradnji koju Općina Lipovljani ima sa Hrvatskim autocestama, a to se prije svega odnosi na izgradnju izlazno-ulaznog  prometnog čvora na autocesti  A3 (Bregana – Zagreb – Lipovac) kod Lipovljanima.

Podsjetimo, ovi radovi vrlo značajni za lipovljansko područje započeli su još početkom 2016. godine, a završetak ovog projekta, vrijednog nešto više od 45 milijuna kuna očekuje se do kraja 2017. godine.

Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani izrazio je veliko zadovoljstvo radi skorašnjeg dovršetka na ovom izuzetno bitnom projektu za općinu Lipovljani, jer se nakon izgradnje prometnog čvora očekuje pokretanje i drugih, planiranih gospodarskih aktivnosti koje će doprinijeti razvoju općine Lipovljani.

Na kraju, općinski načelnik se zahvalio direktoru Uprave  Hrvatskih autocesta, g. Josipu Draženoviću na prijemu i potpori, te je izrazio  nadu i želju da se uspješna suradnja nastavi i u budućnosti.