PRIPREMA MALONOGOMETNOG TURNIRA ULICA U LIPOVLJANIMA

ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana nastavlja tradiciju organiziranja ljetnih malonogometnih turnira. Svi ljubitelji malog nogometa, igrači i gledatelji, tijekom kolovoza opet će imati priliku gledati Općinski malonogometni turnir u večernjim satima, a završnica turnira bit će odigrana trećeg dana ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, u nedjelju, 24. kolovoza navečer.

Za ‘Turnir ulica’ kako se popularno naziva noćni malonogometni turnir koji se igra tijekom kolovoza u centru Lipovljana, a finale ima na završetku ‘Lipovljanskih susreta’, u ‘Slavoncu’ prijave primaju do 1. kolovoza. I ove godine očekuju dobar odaziv Lipovljanaca koji igraju mali nogomet, pa tako i solidan broj prijavljenih ekipa. Uvjet igranja na ovom Općinskom malonogometnom turniru je da za ekipu može igrati samo igrač koji je stanovnik na području općine Lipovljani.

Ove godine prijave se primaju do 1. kolovoza. Turnir će početi 8. kolovoza i igrat će se dva vikenda. Prvi dio turnira održat će se u petak i subotu, 8. i 9. kolovoza, a drugi dio turnira slijedeći vikend od 15. do 17. kolovoza. Sve utakmice igraju se isključivo u večernjim satima na asfaltnom igralištu u centru Lipovljana. Nakon razigravanja dobit će se finalisti, i ekipe koje će igrati za 3. mjesto ‘Turnira ulica’.

Završni dio turnira održat će se u nedjelju, 24. kolovoza. Utakmica za 3. mjesto započet će u 20 sati, a utakmica za ovogodišnjeg pobjednika ‘Turnira ulica Lipovljani 2014.’ započet će u 20.40 sati. Pokrovitelj turnira je općina Lipovljani.

Prošle godine na turniru je igralo 10 ekipa, a pobjednici je bila ekipa iz Piljenica.

Od svake ulice i naselja može se očekivati prijava ekipe, a prijaviti se mogu do 1. kolovoza u NK ‘Slavoncu’, na brojeve telefona: 098/519-830 i 091/506-852.