PRIJEM ZA MLADE NOGOMETAŠE IZ LIPOVLJANA

U petak, 15.lipnja, u Općinskoj vijećnici održan je prijem za mlade nogometaše Športskog nogometnog kluba Slavonac iz Lipovljana.

S dječacima su stigli trener, potpredsjednici, tajnik te jedan dio roditelja kojima, uz trenera, svakako pripada veliki dio zasluga za rezultate koji su ostvareni ove sezone, a rezultati za jednu ovako malu sredinu su i više nego zapanjujući, pa je tako momčad starijih pionira sezonu završila na 2. mjestu županijske nogometne lige, lige u kojoj se natječu puno renomiraniji klubovi kao što su Segesta, Moslavina, Libertas i drugi.

Na dobrim rezultatima čestitao im je i općinski načelnik Nikola Horvat.

Drago mi je vidjeti vas ovdje u ovolikom broju, čestitam vam na sjajnim rezultatima ove sezone te se zahvaljujem jer ste na najbolji mogući način branili boje naše Općine. Ponosan sam na sve vas, na trenere i vodstvo kluba jer ovo je pokazatelj kako se zalaganjem, entuzijazmom i ljubavlju prema sportu može puno toga postići. Škola nogometa u Lipovljanima projekt je Općine u suradnji sa Športskim nogometnim klubom Slavonac, a pozitivno ozračje kod djece, trenera i roditelja, te vaši rezultati opravdavaju svaku želju mene i Općine Lipovljani da financijski pratimo rad Škole nogometa’ – istaknuo je načelnik.

Na potpori i svemu što Općina čini za mlade sportaše zahvalio se i Igor Hadžinski, tajnik kluba.

‘Zahvaljujem se u ime svih igrača, roditelja i članova uprave našeg kluba Općini Lipovljani što su u našim najmlađima prepoznali potencijal i u ovim teškim vremenima pronašli sredstva za jedan ovakav projekt, jedan kolektiv kakav je naš.  Nadamo se da smo svojim rezultatima opravdali vaše povjerenje te vjerujem kako ćemo uz kvalitetan i predani rad to činiti i u budućnosti.’

Potpori Općine se u ime igrača, roditelja i trenera zahvalio i koordinator te trener Škole nogometa, gospodin Robert Mladić, obećavši kako će se potruditi i u budućnosti sa prstićima, limačima, starijim i mlađim pionirima, te od sljedeće sezone i juniorima, postizati što bolje rezultate.

‘Vi ste za nas velika čast i ponos, nastavit ćemo ulaganja u mlade jer je to budućnost, a ulaganje u sport je i ulog u zdrav život’ – dodao je na kraju načelnik Horvat te pozvao najmlađe na prigodni domjenak.