POTPISAN UGOVOR SA MINISTARSVOM REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Općinski načelnik Mario Ribar  potpisao je u srijedu, 25. svibnja 2016. godine, Ugovor sa 3-UGOVOR05_250516Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova  Europske unije. U ime Ministarstva svečanosti potpisivanja  nazočio je i Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije,  Tomislav Tolušić, sa suradnicima.

Predmet potpisivanja Ugovora je Uređenje prilaznog puta zdravstvenoj ustanovi (ambulanti) u Lipovljanima koji je Općina Lipovljani kandidirala na Javni poziv ministarstva početkom godine prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice.1-UGOVOR13_250516

Vrijednost ukupnog projekta je oko 180.000 kuna, a vrijednost Ugovora kojim će ministarstvo sufinancirati ovaj projekt iznosi 100.000 kn.

Nakon potpisa ovog Ugovora, stekli su se uvjeti oko pripreme početka nabave i odabira izvođača za realizaciju ovog projekta, te se kroz idućih mjesec dana očekuje i početak radova na ovom projektu.

Prema planu i predviđenoj vremenskoj dinamici u realizaciji projekata u ovoj godini, a kojima je nositelj Općina Lipovljani, radovi na ovom projektu bi trebali biti dovršeni u drugoj polovici godine.

4-UGOVOR12_250516